Örter för sinnesro

Ålands mest originella trädgård

Tisdag 3 november kl. 18:00 på Lustans Ekologiska
Örter för sinnesro
  • Känner du dig stressad?
  • Känner du dig orolig eller nedstämd?
  • Har du sömnstörningar?
  • Har du små barn som har svårt att komma till ro?

Du är inte ensam om det.

Det finns många sätt att stötta upp och förebygga obalanser i kroppen och sinnet. Depressioner och nedstämdhet är vanliga under den mörkare årstiden, men många får även vårdepression. Ofta kan det bero på brist på olika ämnen.

Sömnen är oerhört viktig för vår återhämtning, immunförsvaret, hormonbalansen och välbefinnandet. Många barn har också svårt att komma till ro på kvällen och här kan naturens små hjälpare hjälpa ”John Blund” på traven.

Det finns många naturliga sätt att stötta och stärka upp sig själv. Främst lär vi oss att stärka oss via kost och dryck, men även genom de produkter vi använder på vår kropp.

Här är aromaterapi med eteriska oljor är ett kraftfullt redskap och via doftsinnet kan vi påverka vårt välbefinnande. Vi tillverkar egna aromaterapiprodukter att ta med hem och lär oss göra ”Drömkuddar”. De eteriska oljorna finns även i kryddorna vi äter och vi går igenom hur kryddor kan stärka oss.

Under kvällen bjuds du på rogivande örtte och något gott till. Du får med dig recept och prova-på-produkter hem som du kan fortsätta att stärka upp dig med under vintern.

Anmälan