Kvinnoörter & hemligheter kring kvinnors undre liv

Ålands mest originella trädgård


Tisdag 18 augusti kl. 18-21 på Annelund

Kvinnoörter & hemligheter kring kvinnors Undre Liv

Är du kvinna så ska du inte missa det här kurstillfället!

Det är så sällan vi pratar om DET och framförallt hur vi förhåller oss till vår ”Fiffi”,Snippa” eller vad vi nu vill kalla det lilla undret för, eller hur? Många tänker nog främst på sex och olika afrodisiaka, men det finns så mycket annat som är intressant och viktigt för kvinnor i ALLA åldrar.

IMG_3970

Vi lär oss att ta hand om vårt Undre Liv på en naturligt, skönt och sinnligt sätt. Sköna oljor och andra huskurer tillverkas under kvällen som du sedan får experimentera vidare med hemma.

Även andra lite mer tråkiga ämnen som urinvägsinfektioner, svampinfektioner, mens och PMS hör givetvis hemma i det här sammanhanget. Här finns mycket växtkraft att hämta i naturen och i köksskafferiet.

Hur kan vi vårda vårt underliv i samband med graviditet och förlossning? Du får lära dig att förbereda dig inför och ta hand om dig efter förlossning.

Dessutom, ooops även vårt underliv åldras! Hur tar vi hand om torra, spröda slemhinnor eller njuta av sex även i sk. ” mogen” ålder?

Kom med på en minnesvärd kväll! Du får med dig prova-på-produkter och recept hem. Vi avnjuter upplyftande och goda teer med något gott därtill i örtagården.

Anmälan